28.8.13

Neden Selef Menhecini Seçtim? Şeyh Selim el-Hilali / Şeyh Muhammed Nasiruddin el-Elbani



Neden Selef Menhecini Seçtim?
Şeyh Selim el-Hilali
Şeyh Muhammed Nasiruddin el-Elbani

   
    Selefi Davet Allah'ın kitabı Kur'an'a ve Resulu (sallAllahu aleyhi ve sellem)'in sahih Sünnet'ine dayanır. Tüm sonradan ortaya atılmış bid'atlardan ve hurafelerden uzak İslam dininin özüdür. Bu davet Allah Resulu (sallAllahu aleyhi ve sellem)'e ve gerçek mü'minlere yani Selefi Salihin'in yoluna bağlıdır.
   Selef, İslam'da daha evvel yaşamış öncü takva sahibleri için ve imanında ihlas sahibi, amelinde ve ahlakında onları takib edenler için kullanılan genel bir tabirdir.

  Her  fırsatta  "Selefi  Menheci/Selefiliği"  yani Sahabe/Tabiin/Tebe Tabiin gibi İslam'ın aslını yaşayan ve yaşatmak isteyenleri ittifakla kötüleyen bid'atçılar seni haktan saptırmasın, zira bunlar samimi olan müslümanların bilgisizliğinden faydalanarak hakkı sürekli örttüler, niyetleri de bu gayretli insanları madden ve manen sömürmekti, eğer bunlar dürüst olsalar Selefi Menhec'in doğruluğunu tasdiklemekten başka imkanları olmayacaktı, ama o zaman insanları istedikleri gibi sömürmek nasıl olurdu bilinmez.

  Bu zümrelerin sömürücü olduğunun en büyük delili sürekli tabilerinden ve diğer müslümanlardan para toplamak ve bedava hemen hemen hiç bir seyi bu insanlara sunmamak, bilakis yayınladıkları hurafelerle dolu "Eserlerini" kitap piyasası değerinden iki-üç misline satmaktır. Oysa Kitab ve Sünneti baştacı edinen Selefiler hizmetine hiç bir zaman para istememiş, bilakis kitap ve risalelerini ümmetin istifadesine sunmuşlardır...

online okumak için tıklayın (e-kitap):
 
indirmek için tıklayın: 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder